دکتر فرشید راعی
Search
Close this search box.
خطرات شکستگی استخوان ران

خطرات شکستگی استخوان ران

خطرات شکستگی استخوان ران

خطرات شکستگی استخوان ران

شکستگی استخوان ران موضوعی است که در این مقاله به آن پرداخته شده است. با ما همراه باشید.

 استخوان ران از بزرگترین و قوی ترین استخوان هایی است که در بدن وجود دارد. زمانی که این استخوان آسیب می بیند و می شکند زمان زیادی برای بهبودی نیاز دارد. شکستگی این استخوان باعث می‌شود دچار مشکلات زیادی در امور روزمره مانند راه رفتن و ایستادن شویم. از اصلی ترین استخوان ها بوده و نقش حیاتی در در حمایت از بدن انسان دارد.

 خطرات و نشانه‌های شکستگی استخوان ران

 علائم شکستگی ابتدا خود را در ناحیه ران نشان می دهد. اگر دیگر آسیب ها و بروز خونریزی های شدید همراه با شکستگی وجود داشته باشد، علائمی را به وجود می آورد که می تواند تهدید کننده باشد. به طور کلی خطرات شکستگی استخوان در موارد زیر خلاصه می شود و در ناحیه آسیب دیده خود را بروز می دهد:

در پاره ای از مواقع شکستگی استخوان ران یک مشکل اورژانسی می باشد. زیرا به دلیل بروز خونریزی زیاد، سلامت و زندگی فرد را تهدید می کند.

 علائم تهدید کننده شکستگی استخوان ران

 همانطور که گفته شد علائمی در زمان شکستگی مفصل ران به وجود می‌آید که می‌تواند سلامت و زندگی شخص را به طور جدی تهدید نماید. این علائم عبارتند از: 

علت های شکستگی استخوان ران

علت‌های شکستگی استخوان ران

استخوان ران انسان از جمله استخوان‌های بزرگ و قوی در بدن است. از این رو باید نیروی زیادی به آن تحمیل شود تا دچار شکستگی گردد. به طور معمول شکستن استخوان ران به دلیل بروز تصادفات شدید به وقوع می پیوندد. حادثه با وسایل نقلیه و تصادف با آنها از دلایل اصلی می باشد.

در افراد مسن و بزرگسال این اتفاق در اثر سقوط بیشتر رخ می دهد. خطر آسیب رسانی در این سن بیشتر است زیرا استخوان های افراد مسن ضعیف تر گردیده و از تراکم آنها کاسته شده است. در ضمن روند بهبودی شکستگی استخوان ران در افراد مسن به طور کند پیش می‌رود. لذا باید توجه داشت که مراقبتهای صحیح و با دقت از سالمندان دچار شکستگی استخوان ران به عمل آید. بهترین حالت حضور یک پرستار در منزل جهت طی نمودن دوران بهبودی است.

به طور کلی می‌توان دلایل شکستگی استخوان ران را این‌گونه دسته‌بندی کرد‌

عوامل تشدید کننده بروز شکستگی استخوان ران 

بعضی از عوامل و شرایط وجود دارد که احتمال وقوع شکستگی استخوان ران را بیشتر می‌کند. با رعایت نکاتی که به آنها اشاره می شود می توان از بروز آن تا حدی جلوگیری نمود:

انواع شکستگی استخوان ران

 استخوان ران به سه قسمت تقسیم می گردد. انتهای پروگزیمال یا فوقانی، بدنه اصلی و انتهای دیستال سه ناحیه هستند که مستعد آسیب پذیری و شکستگی اند. انواع شکستگی استخوان ران عبارتند از:

درمان شکستگی استخوان ران

برای درمان شکستگی استخوان ران دخالت غیر جراحی و درمان با جراحی وجود دارد. درمان غیر جراحی بیشتر در کودکان و افراد خردسال استفاده میشود. در این روش پزشک متخصص با ثابت و بی حرکت نمودن طولانی مدت این عضو آن را بهبود می بخشد.

بیشتر شکستگی های استخوان ران برای آنکه به بهترین نحو بهبود یابند به جراحی نیاز دارند. این اعمال بیشتر ۲۴ الی ۴۸ ساعت پس از وقوع آسیب دیدگی انجام می‌شوند. در انجام این عمل مراحل تثبیت خارجی، قرار گیری نیل داخل عضلات و قرار دادن صفحات و پیچ ها به بهبودی فرد کمک می کند.

دکتر فرشید راعی متخصص ارتوپد در تهران

مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *